Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

nuttuNA                                                                                                       

y-tunnus: 2948813-4                                                                                   Marjamäentie 2, 07560 Pukkila

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nina Alastalo                                                                             

 kauppa@nuttuna.fi

Henkilötietojen käsittely ja oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietoja rekisterinpitäjän oikeudella, joka perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun tapaan ,jolla olet antanut luvan käsitellä tietoja.

 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme palvelumme käyttäjistä käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Vieraillessasi sivustollamme, keräämme automaattisesti seuraavia tietoja laitteestasi: käyttämäsi selain, IP-osoite, aikavyöhyke ja tietoja joistakin laitteellesi asennetuista evästeistä. Selatessasi sivustoamme keräämme tietoa avaamistasi yksittäisistä sivuista sekä tuotteista, joita tarkastelet. Keräämme myös tietoa, minkä verkkosivuston kautta olet tullut sivustollemme ja tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme.

 

Henkilötietojen käyttö

Kerättyjä henkilötietoja käytetään tilauksen käsittelyyn, johon liittyy maksutietojen käsittely, tilauksen toimittaminen ja tilausvahvistuksen lähettäminen.

Käytämme henkilötietojasi myös mahdolliseen yhteydenottoon tilaukseesi liittyen. Jos olet hyväksynyt markkinointiviestien lähettämisen, käytämme sähköpostiosoitettasi niiden lähettämiseen.

 

Tietojen säilytysaika

 Säilytämme käyttäjien henkilötietoja vain niin kauan kuin niitä tarvitaan sitä tarkoitusta varten, jota ne kerättiin. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettuja velvollisuuksia, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakaupan vastuuta varten.

 

Henkilötietojen luovutus

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, lukuunottamatta tilauksen teon ja käsittelyn kannalta välttämättömiä tahoja:

Tehtyäsi tilauksen luovutamme postille tilauksen toimittamiseen tarvittavat tiedot.

Verkkokauppapalvelumme on shopifyllä. Voit lukea täältä, kuinka Shopify käsittelee henkilötietojasi: https://www.shopify.com/legal/privacy

Sähköpostimme on googlen sähköpostipalvelussa. Googlen henkilötietojenkäsittelystä voit lukea täältä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Maksupalvelujemme tarjoaa checkout. Checkoutin tietosuojaseloste on luettavissa https://www.checkout.fi/tietosuoja

 

Henkilötietojen suojaus

 Henkilötietojasi pääsevät  käsittelemään vain ne henkilöt joilla on siihen työnsä puolesta oikeus ja tarve. Henkilötietojen näkemiseen vaaditaan salasana.

 

Sinun oikeutesi
Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme, tarkastaa ne tai pyytää oikaisua niihin.

Tilatun uutiskirjeen voi perua uutiskirjeessä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse rekisterinpitäjään : nuttuna.kauppa@gmail.com