Toimitusehdot

nuttuNA (2948813-4) verkkokaupan ehdot. Tutustuthan ehtoihin ennen tilaamista.

Tilaaminen:

Saat verkkokaupassa tehdystä tilauksesta vahvistuksen sähköpostin välityksellä. Tilaustöissä lähetän laskun sähköpostitse. Lasku on maksettava ennen tilaustyön postittamista.

Maksutavat:

Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina verkkokaupassa Klarnan maksa myöhemmin ja pilko maksut . Tilaustöissä maksutapana ainoastaan lasku.

Toimituskulut:

Toimitustapoina postipaketti 5,90€,  pienissä lähetyksissä kirje 3,20€. Myös nouto Pukkilasta sopii, mutta siitä on sovittava etukäteen sähköpostitse. Jos haluat pakettitoimituksen postin automaattiin, ilmoitathan haluamasi automaatin tiedot sähköpostilla tilauksen jälkeen nuttuna.kauppa@gmail.com

Käytämme postituksissa kierrätysmateriaalia mahdollisuuksien mukaan.

 

Toimitusaika:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta. Tilaustöissä toimitusaika 1-3 viikkoa. Postin toimitusaika kirjeelle on noin 4 arkipäivää ja paketille 1–3 arkipäivää.

 

Palautusehdot:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Liitä palautuksen mukaan asiakasnumero, yhteystietosi sekä tilinumero. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, tuotemerkki kiinni tuotteessa. Ota yhteyttä myyjään nuttuna.kauppa@gmail.com, ennen palauttamista. Tilaustöillä ei ole palautusoikeutta. Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas. Palautettavasta summasta vähennetään tilauksen yhteydessä maksamasi toimituskulut.

Lunastamaton paketti ei ole palautus! Lunastamattomista paketeista veloitamme palautuskulut asiakkaalta.

 

Reklamaatio:

Jos tilauksessasi on virhe, ota yhteyttä nuttuna.kauppa@gmail.com

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tai jää saapumatta, teethän asiasta ilmoituksen postille. Ilmoita asiasta myös sähköpostilla nuttuna.kauppa@gmail.com

 

 

 


Pidätämme oikeuden hinnan- ja postikulujen muutoksiin.

Kuvien ja tekstien luvaton kopioiminen on ehdottomasti kielletty.